ONZE SHOWROOM VAN LEUVEN ZAL UITZONDERLIJK GESLOTEN ZIJN OP ZATERDAG 14 DECEMBER


ALU - STRAK

FINO

wintek alu profel fino aluminium raam strak modern

Een vlak ontwerp en rechte hoeken, meer heeft de Fino-lijn niet nodig om een ultrastrakke en krachtige look te creëren. Fino-ramen geven een moderne woning extra pit en een klassiek ontwerp een eigentijdse uitstraling. 

DRITTO

Wintek profel alu aluminium verborgen vleugel dritto

De slanke lijnen van de Dritto-ramen zorgen voor een eigentijdse look die in uw moderne of traditionele woning schitterend tot zijn recht zal komen. Ook qua comfort en veiligheid zit u goed met Dritto. 

ALU - KLASSIEK

RONDO

gebogen raam profel wintek rondo alu aluminium ramen

Deze allrounders passen bij elke bouwstijl. De afgeronde vormen, vlakke profielen en ronde buitenhoeken creëren een neutrale stijl die zowel in een klassieke als in een moderne woning schitterende resultaten oplevert. 

RETRO

wintek alu raam profel retro ramen aluminium klassiek tijdloos

Door de traditionele, klassieke vormen en opbouw geven deze Wintek aluminium Retro-ramen uw woning een vleugje nostalgie. De technische kenmerken zijn wel helemaal van deze tijd. 

ELLIPS

wintek alu profel ramen wintek ellips aluminium raam tijdloos

De ronde vormen van de Ellips-ramen contrasteren mooi met strakke lijnen, zowel bij klassieke als moderne woningen. De unieke technische eigenschappen zorgen voor een optimaal comfort en een aangename sfeer. 

ALU - STEELLOOK

STRATOLO

alu stratolo wintek profel aluminium raam steel look steellook ramen

Fijner, mooier, strakker én betere isolatie dan eender welk steellook-profiel op de markt.  Onze nieuwkomer is nu al dé referentie op gebied van de steellooks. 

STRATO

aluminium ramen wintek profel strato steellook steel look klassiek raam kruisverdeling

De Strato-ramen knipogen naar het klassieke raam uit de vorige eeuw, maar beschikken over alle moderne technologieën. Een schuine kant imiteert de stopverf van oude ramen. 

FERRO

wintek alu ferro profel wintek aluminium raam met steellook steel look ramen

De ranke en slanke Ferro-ramen zetten de geraffineerde architectuur van uw woning in de verf. Deze profielen koppelen de architecturale mogelijkheden van staal aan de technische voordelen van aluminium. 

FOLDERS DOWNLOADEN