Waarom ramen en deuren kopen bij Wintek?

We praten niet enkel over je ramen


We luisteren naar je verhaal: welk probleem heb je, wat zoek je, hoe kunnen wij je daarmee helpen?  


Want wat je zoekt, is een warme thuis, een comfortabele plek om te wonen en te leven.  En vanuit onze ervaring zijn wij in staat om alle technische en esthetische aspecten van onze materialen te vertalen naar een gepaste uitvoering voor jouw woning


Een verhaal zonder zorgen.   En vooral nieuwsgierig uitkijken naar het eindresultaat.

We  luisteren naar jouw verhaal

We  luisteren naar jouw verhaal

Vertrouwen door onze historiek


Wintek is een professioneel bedrijf in advies en plaatsing van ramen, deuren, Outdoor Living, garagepoorten en rolluiken.
De N.V. Wintek werd opgericht in 1994 door Geert Verbeelen en Jos Deglinne. Wij bundelden onze ervaring op technisch, commercieel en financieel vlak tot een perfect samenwerkend management. Onder ons beleid groeide de onderneming uit tot een professioneel en gezond bedrijf met een volwaardig team van verkopers, opmeters,  eigen plaatsers en naservice-techniekers.


Ondertussen bestaan wij 25 jaar en zijn wij er terecht fier op dat wij ondertussen gerust het grootste bedrijf in de regio in ons vakgebied mogen worden genoemd.
De constante groei van ons bedrijf maakte het voor ons noodzakelijk om te kiezen voor een betrouwbare partner voor de aanlevering van ramen en deuren met de nodige productiemogelijkheden: PROFEL.

WINTEK is je PROFEL EXPERT voor Oost-Brabant

WINTEK is je PROFEL EXPERT voor Oost-Brabant

Ook onze showrooms hebben dat tikkeltje extra


Wij waren vereerd om in maart 2006 als eerste in Belgie een Newlook Profel showroom te mogen openen. De verregaande samenwerking met onze vertrouwde leverancier PROFEL heeft geleid tot een uitzonderlijk uitgeruste trendy toonzaal van meer dan 700 m2 te Tienen. In een gezellige en aangename sfeer laten wij U alle mogelijkheden ontdekken van hedendaags buitenschrijnwerk van topkwaliteit. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat wij U steeds alle toonaangevende vernieuwingen vlot kunnen inpassen. Onze toonzalen blijven zo steeds up to date. 


In 2012 hebben wij een 2de toonzaal in Leuven geopend , gelegen aan de bekende Vaartkom. Aangezien een groot gedeelte van onze afzetmarkt zich in het Leuvense bevindt vonden wij het opportuun om ook deze klanten een betere service te geven met een nieuwe showroom in hun buurt. In deze trendy winkel in een trendy buurt kunnen wij de klanten in een aangename sfeer ontvangen en adviseren 

We ontvangen je graag in één van de WINTEK-showrooms

We ontvangen je graag in één van de WINTEK-showrooms

Nu ook alles voor je zonwering


In 2017 hebben we ons gamma verder uitgebreid met een samenwerking met Brustor.  Zo zijn wij ook uw aanspreekpunt voor Outdoor Living en alles wat te maken heeft met zonwering.  In onze showroom van Tienen, kan je het volledige gamma ontdekken.  Van de Bustor Outdoor Living, De B-128, tot de knikarmschermen...  We hebben ze allemaal staan.
Kortom, alles wat te maken heeft met buitenschrijnwerk: deur, raam, schuifdeur, zonwering, rolluik, garagepoort. Het hele gamma hebben we in huis.

Brustor dealer voor Oost-Brabant

Brustor dealer voor Oost-Brabant

vraag naar onze

image2