26 juli 2024

Fijne raamprofielen

Ontdek de eigenschappen van de fijne raamprofielen van Profel bij Wintek


Bij Wintek streven we ernaar om jou de beste oplossingen te bieden op het gebied van ramen en deuren. Met trots presenteren we het superslanke gamma van Profel, dat ontworpen is om zowel functionele als esthetische waarde toe te voegen aan jouw woning. Dit gamma, bestaande uit de profielen Finolo, Primolo, Stratolo en Inviso, biedt tal van voordelen die we graag met je willen delen.

Wat maakt de superslanke ramen zo uniek?


Profel staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten, en het superslanke gamma vormt hierop geen uitzondering. Deze ramen, ook wel smalle of fijne ramen genoemd, zijn ontworpen met de modernste technologieën en materialen. Hun smalle vleugelprofielen zorgen voor een maximale lichtinval en een strak, eigentijds uiterlijk. De esthetische waarde van deze ramen kan niet genoeg benadrukt worden; ze bieden een elegantie die elke woning naar een hoger niveau tilt.

fijne raamprofielen superslanke ramen fijne ramen smalle ramen fijn raamprofiel profel smalle ramen

GAMMA: superslanke ramen van Profel


Finolo

fijne raamprofielen - ultraslanke gamma profel

Het Finolo profiel staat bekend om zijn ultradunne lijnen en verfijnde afwerking. Dit profiel is ideaal voor ruimtes waar maximale lichtinval gewenst is, want het profiel is in totaal lechts 6,5 cm hoog. De subtiele aanwezigheid van het profiel zorgt ervoor dat het zicht naar buiten nauwelijks belemmerd wordt, waardoor je optimaal kunt genieten van het uitzicht en de natuurlijke omgeving.


Primolo

fijne raamprofielen - ultraslanke ramen ultraslanke gamma profel

Het Primolo profiel biedt een perfecte balans tussen slankheid en stevigheid. Dit profiel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Primolo combineert een strak design met robuuste prestaties, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële projecten.

fijne raamprofielen - ultraslanke ramen profel


Stratolo

fijne raamprofielen superslanke ramen fijne ramen smalle ramen steellook profel stratolo

Het Stratolo profiel is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, voor liefhebbers van een ultrafijne steellook. De prachtig uitgewerkte kruisverdelingen tillen dit profiel naar een niveau waar andere fabrikanten slechts van kunnen dromen. Dankzij de innovatieve constructie van Stratolo kun je rekenen op uitstekende isolatie en langdurige prestaties zonder in te boeten op esthetiek.

fijne raamprofielen superslanke ramen fijne ramen smalle ramen steellook profel stratolo


Inviso

fijne raamprofielen superslanke ramen fijne ramen smalle ramen onzichtbaar profiel profel inviso

Het Inviso profiel is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een bijna onzichtbaar raam. Dit profiel integreert naadloos met de gevel van jouw woning, waardoor er een bijna frameloos effect ontstaat. Inviso is perfect voor moderne architectuur waar een minimalistische uitstraling gewenst is. Dit profiel biedt een ongeëvenaarde esthetiek zonder concessies te doen aan de functionaliteit.

fijne raamprofielen superslanke ramen fijne ramen smalle ramen onzichtbaar profiel profel inviso

De voordelen van smalle ramen

Maximale lichtinval


Een van de grootste voordelen van de superslanke ramen van Profel is de verhoogde lichtinval. Door de smalle profielen wordt er meer glasoppervlak gecreëerd, waardoor jouw interieur baadt in natuurlijk licht. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk gevoel, maar draagt ook bij aan een energiebesparende woning. Meer daglicht in huis betekent namelijk minder afhankelijkheid van kunstmatige verlichting, wat zowel goed is voor het milieu als voor jouw energierekening.


Strak en modern design


Het superslanke gamma van Profel biedt een strak en minimalistisch design dat perfect aansluit bij moderne architectuur. De profielen Finolo, Primolo, Stratolo en Inviso zijn ontwikkeld om jouw woning een elegante en stijlvolle uitstraling te geven. Het minimalistische karakter van deze raamprofielen zorgt ervoor dat ze naadloos integreren met diverse bouwstijlen, van moderne nieuwbouwwoningen tot gerenoveerde klassieke panden. Het resultaat is altijd een frisse, eigentijdse look die jouw woning onderscheidt van de rest.


Duurzaamheid en kwaliteit


Bij Wintek en Profel staat kwaliteit voorop. De smalle ramen uit het superslanke gamma zijn vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook een onderhoudsvriendelijk product. Profel heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van ramen die niet alleen mooi zijn, maar ook sterk en betrouwbaar. Dankzij geavanceerde productietechnieken en rigoureuze kwaliteitscontroles kun je er zeker van zijn dat je investeert in ramen die de tand des tijds zullen doorstaan.


Energiebesparing


Naast de verhoogde lichtinval dragen de superslanke ramen van Profel ook bij aan een betere isolatie van jouw woning. De ramen zijn ontworpen om warmteverlies te minimaliseren, wat betekent dat jouw huis koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Dit resulteert in een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien helpen de hoogwaardige afdichtingen en isolatiematerialen om geluidsoverlast van buiten te verminderen, waardoor je kunt genieten van een rustig en comfortabel binnenklimaat.


Toepassingen van fijne ramen


De fijne ramen van Profel zijn veelzijdig en kunnen in diverse projecten en ruimtes worden toegepast. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning of een renovatieproject, deze ramen voegen een eigentijdse en luxe uitstraling toe. Dankzij de verschillende profielen – Finolo, Primolo, Stratolo en Inviso – is er altijd een passende oplossing voor jouw specifieke situatie.


Klantgetuigenissen


Veel van onze tevreden klanten hebben al gekozen voor de superslanke ramen van Profel. Ze prijzen niet alleen het prachtige design, maar ook de functionaliteit en duurzaamheid van deze fijne raamprofielen. Enkele van hun ervaringen delen we graag met je:

De superslanke ramen van Profel hebben mijn woonkamer helemaal veranderd. De hoeveelheid licht die nu binnenkomt is ongelooflijk, en het strakke design past perfect bij onze moderne inrichting.

Marie uit Tienen


We zijn zeer tevreden met onze keuze voor de Finolo profielen. Ze bieden niet alleen een fantastisch uitzicht, maar ook de isolatie is top. We merken echt een verschil in onze energierekening.

Tom en Anja uit Leuven


De Inviso profielen geven onze woning een unieke uitstraling. We krijgen regelmatig complimenten van vrienden en familie over hoe modern ons huis eruitziet.

Joris uit Antwerpen

Bezoek Wintek voor jouw ideale fijne raamprofielen


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het superslanke gamma van Profel? Kom langs in een van onze showrooms in Tienen of Leuven om zelf de kwaliteit en esthetiek te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woning.


Bij Wintek geloven we in klanttevredenheid en productexcellentie. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte ramen voor jouw woning. Of je nu een nieuwbouwproject hebt of een renovatie plant, wij bieden oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.


Vraag een offerte aan


Wil je direct weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor jouw project? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk en transparant overzicht krijgt van de opties en prijzen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Conclusie


Het superslanke gamma van Profel biedt een combinatie van modern design, maximale lichtinval en duurzaamheid. Of je nu kiest voor Finolo, Primolo, Stratolo of Inviso, je kunt rekenen op fijne raamprofielen van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact op met Wintek en ontdek hoe wij jouw woonomgeving kunnen verbeteren.


Bij Wintek staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en ontwerp tot installatie en nazorg. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte ramen voor jouw woning te realiseren.



wintek reviews

Bij Wintek staan onze klanten centraal, en we begrijpen dat jouw tevredenheid de sleutel is tot ons succes. We streven ernaar streven om altijd de hoogste kwaliteit en service te bieden. Ondanks dit, kan je over ons een aantal slechte Wintek reviews terugvinden. We erkennen dat er in het verleden momenten zijn geweest waarop we niet altijd aan de verwachtingen van de klant en onszelf hebben voldaan. Hoe dit komt, lees je in deze blogpost.

18 juni 2024

Gelaagd glas? Ook voor mijn project?

Je hebt vast al vaak horen vertellen over gelaagd glas. Of was het nu veiligheidsglas of gehard glas of... We snappen het, je bent het even kwijt.

21 februari 2023

Trends ramen en deuren

We moeten je niet vertellen dat er een hoop uitdagingen klaarstaan voor iedereen in 2023. Het leven dat alsmaar duurder wordt, noodzaakt ons allemaal tot het maken van goed doordachte keuzes, zeker als het op je woning ...

1 januari 2023

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x